YONEX Ezone 98 Aqua night black

63.990 Ft

A Yonex egy elegáns fekete kozmetikumot ad az EZONE 98-hoz! A szabványos kozmetikai verzióval megegyező műszaki jellemzőkkel rendelkező EZONE 98 (305 g) Aqua Night Black ötvözi a pörgetésbarát célzást a nyers sebességgel. Átlagon felüli érzetet, kényelmet és stabilitást biztosít egy könnyű, játékos ütőhöz. Bár hiányzik belőle a tömegalapú ereje és az átütőképesség, mint a még nehezebb társai, értékelni fogja a gyors kezelést, amikor védekezik, vagy futás közben üti a labdát. A szokásos verziókhoz hasonlóan a Yonex 2G NAMD SPEED-et ad a kerethez, ami erősebb reakciót és jobb labdavisszacsatolást eredményez. A Yonex a keret szerkezetét is átszabta, vastagabb, domborúbb keresztmetszetet (a stabilitás érdekében), valamint vékonyabb keretfelületet (a lágyabb reakció érdekében) adva hozzá. Az egyéb technológiák közé tartozik a Yonex jól bevált ISOMETRIC fejformája, egy egyedülálló tervezés, amely a Yonex ütőket kényelmesebben kezelhetővé teszi, mint a hagyományos formájú ütők. Végső soron ennek az ütőnek a nyers lendítési sebessége és a tűpontos célzása az a tulajdonság ami kiemelkedővé teszi a piacon.

További információk

Nyél

,

Fejméret

Húrozatlan súly

Balansz

Merevség

Az 1970-es évek óta a YONEX sportágunk egyik bevált márkája. Az alumínium teniszütő, amelyet a japán cég 1970-ben dobott piacra, globális szenzáció volt, és a nagyszerű Martina Navratilova volt a márka vezető ‘arca’ abban az évtizedben. Az 1980-as évek végén a Yonex még jobban felkeltette a figyelmet, amikor a tinédzserek: Martina Hingis és Monica Seles Yonex ütőkkel játszottak a teniszvilágban. A ’90-es évek elején a Yonex bátorságot mutatott az innováció terén azzal, hogy kísérletezett egy újonnan tervezett ütőfejjel. A szögletes fejű Isometric 500 lényegesen nagyobb ütési felületet és nagyobb „találati pontot” biztosított a labdák ütéséhez. És a bátorság meghozta gyümölcsét, sok más gyártó követte a Yonex példáját. Napjainkban a japán cég számos top 100 játékosnak biztosítják a felszerelést, mint például Stan Wawrinka, Nick Kyrgios, Naomi Osaka, és még sokan mások, ami a céget még nagyobb ismertséghez és nagyobb piaci részesedéshez segítette. A Yonex ütők pontosságukról és gyorsaságukról ismertek, ezért kiválóan alkalmasak bármilyen szintű játékos számára.

A jelenlegi Yonex ütőmodellek rengeteg szabadalmaztatott tulajdonsággal rendelkeznek, és a tervezők folyamatosan innovatív anyagösszetételekkel rukkolnak elő. A Yonex a megfelelő jellemzőkkel rendelkező ütőket kínál minden típusú teniszező számára, a kezdőtől az alkalmi játékosokon át a tapasztalt versenyzőkig. A Yonex „VCore” és „Ezone” sorozata jelenleg a legnépszerűbbek közé tartozik, különböző fejméretekben és súlyokban kapható. Az, hogy melyik modell felel meg a legjobban, több tényezőn múlik, de a Yonex ütők között minden bizonnyal megtalálja az Ön számára megfelelő ütőt ésszerű áron. Ha bizonytalan az ütőválasztásban, forduljon hozzánk bizalommal és kérje segítségünket elérhetőségeinken!