Ahhoz hogy bármilyen ütő a tőle várható maximális teljesítményt nyújtsa, elsődleges fontosságú a megfelelő és minőségi húr kiválasztása!

A játékod legfőbb hajtóerejét közvetlenül a húr nyújtja - a húr a sikeresség 'motorja', és mint minden motornak, a húroknak is elengedhetetlen a megfelelő karbantartás és szervíz. A PACIFIC általánosságban az ütő 30 játékóra utáni, de legalább évi 3-szor történő újrahúrozását javasolja!

PACIFIC húrok 1972 óta

Poliészter húrok - TOUR Professional

POLY FORCE

A poliészter húrt kifejezetten az ATP/WTA Tour igényeihez fejlesztették ki. Mindenekelőtt maximális tartósságával és irányíthatóságával nyűgöz le! Az alacsony feszültségveszteség és a magas pörgési potenciál nélkülözhetetlenné teszi a húrt a professzionális és versenyjátékban!

X CITE

Kizárólag a PACIFIC által fejlesztett húr! Más monofil húrokkal ellentétben amelyek csak egy molekulaláncot tartalmaznak, az X Cite húrban a molekulák többdimenziós láncban vannak elrendezve, ami 25%-kal nagyobb energiát visz minden egyes ütésbe. Az optimális pörgetési potenciál egy hozzáadott bónusz és a húrfeszesség megtartása is páratlan.

Spin6

Az új PACIFIC Spin6 poliészter húr tökéletes pörgetést nyújt az egyedi textúrájának köszönhetően, amit a „Gyration technológia” biztosít. Ez egy exkluzív PACIFIC gyártási folyamat, amelynek eredménye a páratlan pörgetési potenciál és labda irányíthatóság.

Poly Power pro

Egy nagyon különleges és sokoldalú poliészter monofil húr a PACIFIC-től! Rugalmassága miatt minden ütés maximális energiát visz át a labdába de megmarad az a labda kontroll, ami a tűpontos játékhoz szükséges!