Pacific X Fast ULT (260g)

49.990 Ft

2 db ütő vásárlása esetén 44.990.- Ft/db

A PACIFIC X Fast vonalának legkönnyebb ütője. Könnyű, 260 grammos súlya miatt jól kezelhető, gyors lendítéseket tesz lehetővé, mindemellett rendkívül pörgetésbarát ütő, megtartva a labda feletti kontrollt és érzést. Azokra a játékosokra összpontosít, akik junior ütőről váltanak át, vagy olyan felnőtt játékosokra, akik rendkívül könnyű ütőt keresnek a kivételes manőverezhetőség érdekében.

Tesztütő elérhető! Vedd fel velünk a kapcsolatot!

További információk

Típus

Játékstílus

Fejméret

100

Húrozatlan súly

260

Balansz

335

Keret szélesség (mm)

25/23/22

Húrkiosztás

16/19

Merevség

64

Nyél

, ,

PACIFIC teniszütők – TOP MINŐSÉG – Made in Germany. Néhány idősebb teniszező talán emlékszik azokra az időkre, amikor a Fischer teniszütők a világ minden táján előkelő helyen szerepeltek a pályákon. 2009-ben a Pacific átvette a Fischer ütők gyártástechnológiáját, és azóta is a márka több mint 35 éves tapasztalatát használja csúcsminőségű teniszütők fejlesztésére és gyártására. A logó, amelyet a húrjaikra nyomtatva is találhat, egy X. Ennek megfelelően a legtöbb Pacific ütősorozata X-szel kezdődik: az X Fast, az X Force vagy a Nexus teniszütők versenyzők és ambiciózus klubjátékosok számára egyaránt alternatívát jelentenek. A Pacific karkímélő, rugalmas ütőket gyárt innovatív anyagokból. Ezért a Pacific ütők viszonylag könnyűek, csak nagyon kevés modell súlya haladja meg a 300 grammot.

PACIFIC: Több évtizedes szakértelem a teniszhúrok terén és a Fischer ütők know-how-ja

A Pacific márka 1975 óta létezik. A neves német sportszermárka számos nemzetközi versenyen nyújt húrozási szolgáltatást a profik számára. Mindemellett az ütőik kiváló teszteredményeinek köszönhetően a Pacific ezen a területen is jó hírnevet szerzett. Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik ütőmárkát válaszd, miért nem próbáld ki a Pacific-t? Nem fogod megbánni! Minden ütősorozatból biztosítunk tesztütőket!

A legújabb és legnépszerűbb PACIFIC ütősorozatot megtalálod online boltunkban. A számodra megfelelő biztosan köztük van! Egy jó teniszütő javíthatja a játékot, és pontosabb ütéseket adhat. Ha az ütőkkel kapcsolatban tanácsra van szükséged, keress nyugodtan elérhetőségeinken!