Signum Pro húrok

Signum Pro Polaris

Lenyűgöző pörgési potenciált és nagyszerű irányíthatóságot kínál ez a monofil, speciális adalékokkal készült húr, hogy extra kényelmet és érzést biztosítson.

Signum Pro X-perience

Az X-perience tökéletes választás azoknak, akik nagyobb irányításra, kényelemre és sok hatékony pörgetésre vágynak. A SIGNUM PRO díjnyertes húrja!

Signum Pro Thunderstorm

A Thunderstorm egy csavart, tízszögletű húr, amely kiváló pörgést és irányíthatóságot kínál. Ennek az igen tartós húrnak minimális a feszültségvesztesége, miközben kényelmes, kontroll orientált érzetet nyújt.

Signum Pro Tornado

A Tornado csavart formája nagyon kényelmessé teszi ezt a húrt, míg az érdes felület kivételes pörgetést biztosít. A labda “harapás”, az erő és a kényelem jó kombinációját kínálja a húr!

Signum Pro Firestorm

A Matteo Berrettini által a Touron használt Firestorm nagy teljesítményt, kiváló irányíthatóságot és kényelmet biztosít, ugyanakkor nagyon jó húrfeszesség tartással rendelkezik.

Signum Pro Plasma HEXtreme

A Plasma HEXtreme hatszögletű profilja több labda “harapást”, fokozott pörgetést és kiváló kontrollt kínál. Ez a húr is nagyon tartós.

Signum Pro Outbreak

Puha, elasztikus monofil húr. Átmenet a kemény monofil húrok és a puha, kevésbé tartós multifil húrok között.

Signum Pro Triton

Új, monofil húr speciális érdes felülettel! Kiválóan támogatja a pörgetős játékstílust.