Pacific Nexus 102

59.990 Ft

2 db vásárlása esetén 55.990.- Ft/db!

A NEXUS a PACIFIC különleges tervezésű vonala ultrakönnyű súlyával, minimálisan hosszabb méretével (10 mm) és nagyobb találati felületével (102 ). Anyagában a NEXUS széria használja a legnagyobb mennyiségben a Basalt® szálakat, amely a PACIFIC által kizárólagosan alkalmazott alapanyag az ütőgyártásban. Az ugyancsak szabadalmaztatott „Air Damping System” csökkenti az ütéseket és vibrációt, így maximális védelmet ad a karnak és páratlan kényelmet biztosít. Ez az ultrakönnyű ütő kiválóan “elnéző” az ideális találati felületen kívül eső ütésekért, plusz kiváló teljesítményt biztosít minimális energiráfordítással a játékos részéről.

A TENNIS MAGAZIN tesztgyőztes ütője (2019/4)!

Tesztütő elérhető! Vedd fel velünk a kapcsolatot!

További információk

Típus

Játékstílus

Fejméret

102

Húrozatlan súly

260

Balansz

340

Keret szélesség (mm)

24/24/24

Húrkiosztás

16/19

Merevség

67

Nyél

, ,

PACIFIC teniszütők – TOP MINŐSÉG – Made in Germany. Néhány idősebb teniszező talán emlékszik azokra az időkre, amikor a Fischer teniszütők a világ minden táján előkelő helyen szerepeltek a pályákon. 2009-ben a Pacific átvette a Fischer ütők gyártástechnológiáját, és azóta is a márka több mint 35 éves tapasztalatát használja csúcsminőségű teniszütők fejlesztésére és gyártására. A logó, amelyet a húrjaikra nyomtatva is találhat, egy X. Ennek megfelelően a legtöbb Pacific ütősorozata X-szel kezdődik: az X Fast, az X Force vagy a Nexus teniszütők versenyzők és ambiciózus klubjátékosok számára egyaránt alternatívát jelentenek. A Pacific karkímélő, rugalmas ütőket gyárt innovatív anyagokból. Ezért a Pacific ütők viszonylag könnyűek, csak nagyon kevés modell súlya haladja meg a 300 grammot.

PACIFIC: Több évtizedes szakértelem a teniszhúrok terén és a Fischer ütők know-how-ja

A Pacific márka 1975 óta létezik. A neves német sportszermárka számos nemzetközi versenyen nyújt húrozási szolgáltatást a profik számára. Mindemellett az ütőik kiváló teszteredményeinek köszönhetően a Pacific ezen a területen is jó hírnevet szerzett. Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik ütőmárkát válaszd, miért nem próbáld ki a Pacific-t? Nem fogod megbánni! Minden ütősorozatból biztosítunk tesztütőket!

A legújabb és legnépszerűbb PACIFIC ütősorozatot megtalálod online boltunkban. A számodra megfelelő biztosan köztük van! Egy jó teniszütő javíthatja a játékot, és pontosabb ütéseket adhat. Ha az ütőkkel kapcsolatban tanácsra van szükséged, keress nyugodtan elérhetőségeinken!