Visszatér a Joma PRO ROLAND teniszcipő!

lacoerdei

lacoerdei

Megújulva tér vissza a JOMA Pablo Carreño Busta által is használt PRO Roland teniszcipő modellje!

Jellemzők:

Profi sportolók által tesztelt nagy teljesítmény! Ezek a csúcskategóriás cipők különösen versenyzésre készültek. Könnyű, légáteresztő felsőrész egyedi jacquard nylonból készült. A VTS perforációk biztosítják a cipő szellőzését, amely ahhoz szükséges, hogy a láb állandó hőmérsékleten maradjon.

A szükséges illeszkedés érdekében a stratégiai területeken hőszigetelt JOMA SPORTECH szintetikus anyaggal rendelkezik. Megerősített fazon párnázott és lélegző nyelvvel és PERFECT FIT szegéllyel; lábujj részben befecskendezett gumival, amely megerősíti a területet, védve a külső hatásoktól (PROTECTION technológia). Kettős sűrűségű filon középtalp, amely egyesíti a párnázást, a reakciókészséget és a kényelmet, valamint egy STABILIS darab a szárban, amely megakadályozza a szükségtelen csavarodást és sérüléseket. A középtalp egyes részei megemelkednek a nagyobb védelem érdekében. A futófelület mintázata lehetővé teszi a játékos számára, hogy szükség szerint csússzon és megálljon a pályán, biztosítva a szükséges tapadást kemény- és salakpályákon egyaránt.

lacoerdei

lacoerdei

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

lacoerdei

Bemutatjuk márkáinkat 4. rész: YONEX

A YONEX öröksége 1946-ban kezdődött, közvetlenül a második világháború befejezése után, amikor Minoru Yoneyama megalapította a Yoneyama Company Ltd.-t, hogy halászhálókhoz fából készült úszókat gyártson.

lacoerdei

Bemutatjuk márkáinkat 3. rész: Signum Pro

A Signum Pro világszerte nagy bizalmat élvez a nemzetközi teniszipar egyik vezető márkájaként. Ez egy német innovációs vállalkozás, amely az egyre növekvő igényeket kiváló minőségű

lacoerdei

2. hely a budapesti Metro Kupán

A Budapesten megrendezett Metro Kupa F2-es versenyen a 2. helyen végzett Magyar Krisztián! Gratulálunk a nagyszerű teljesítményhez!

lacoerdei

Bemutatjuk márkáinkat 2. rész: PACIFIC

Mi jut eszedbe, ha meghallod a PACIFIC nevet? Minden bizonnyal a tradicionális márka, amely egészen kiváló húrokat, gripeket és egyéb kiegészítőket gyárt. A PACIFIC azonban