Új színben a YONEX Ezone!

lacoerdei

lacoerdei

Az Ausztrál Open kezdetekor, január 14-én mutatta be a megújult Ezone ütőjét a YONEX, amely immár Aqua Night Black színben fog pompázni a teniszpályákon!

Az éjszakai tenger sötét színe ihlette, gyönyörű új EZONE továbbra is a lenyűgöző kényelem és a kontrollált erő megtestesítője… türelmetlenül várjuk, hogy megérkezzen!

lacoerdei

lacoerdei

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

lacoerdei

Bemutatjuk márkáinkat 4. rész: YONEX

A YONEX öröksége 1946-ban kezdődött, közvetlenül a második világháború befejezése után, amikor Minoru Yoneyama megalapította a Yoneyama Company Ltd.-t, hogy halászhálókhoz fából készült úszókat gyártson.

lacoerdei

Bemutatjuk márkáinkat 3. rész: Signum Pro

A Signum Pro világszerte nagy bizalmat élvez a nemzetközi teniszipar egyik vezető márkájaként. Ez egy német innovációs vállalkozás, amely az egyre növekvő igényeket kiváló minőségű

lacoerdei

2. hely a budapesti Metro Kupán

A Budapesten megrendezett Metro Kupa F2-es versenyen a 2. helyen végzett Magyar Krisztián! Gratulálunk a nagyszerű teljesítményhez!

lacoerdei

Bemutatjuk márkáinkat 2. rész: PACIFIC

Mi jut eszedbe, ha meghallod a PACIFIC nevet? Minden bizonnyal a tradicionális márka, amely egészen kiváló húrokat, gripeket és egyéb kiegészítőket gyárt. A PACIFIC azonban