YONEX Percept 100L

67.990 Ft

A Percept 100 L-el a Yonex lenyűgöző sebességet és pontosságot kínál a feltörekvő, középhaladó játékosnak. Ez az ütő könnyebben lendíthető, mint a Percept 100, miközben lenyűgöző stabilitást kínál a kategóriájában. A figyelemre méltó jellemzők közé tartozik a hosszúkás kerettengely, amely fokozza a rugalmasságot és az irányíthatóságot, valamint a merevebb ütőfelület az extra stabilitás és teljesítmény érdekében. A kényelem érdekében a Yonex SERVO-FILTER-t használ, amely vékony rugalmas réteget képez a keretben, hogy kiszűrje az erős rezgéseket. Az elődjéhez (VCORE Pro széria) hasonlóan ennek az ütőnek a grafitfelépítését a 2G-NAMD Flex Force anyagtechnológia erősíti, amely lehetővé teszi a váz optimális hajlását az ütések során. Végső soron ez egy nagyszerű lehetőség a középhaladó játékosok számára, akik egy nagyszerűen irányítható ütő előnyeit szeretnék élvezni alacsonyabb ütősúly mellett.

 

További információk

Nyél

, ,

Az 1970-es évek óta a YONEX sportágunk egyik bevált márkája. Az alumínium teniszütő, amelyet a japán cég 1970-ben dobott piacra, globális szenzáció volt, és a nagyszerű Martina Navratilova volt a márka vezető ‘arca’ abban az évtizedben. Az 1980-as évek végén a Yonex még jobban felkeltette a figyelmet, amikor a tinédzserek: Martina Hingis és Monica Seles Yonex ütőkkel játszottak a teniszvilágban. A ’90-es évek elején a Yonex bátorságot mutatott az innováció terén azzal, hogy kísérletezett egy újonnan tervezett ütőfejjel. A szögletes fejű Isometric 500 lényegesen nagyobb ütési felületet és nagyobb „találati pontot” biztosított a labdák ütéséhez. És a bátorság meghozta gyümölcsét, sok más gyártó követte a Yonex példáját. Napjainkban a japán cég számos top 100 játékosnak biztosítják a felszerelést, mint például Stan Wawrinka, Nick Kyrgios, Naomi Osaka, és még sokan mások, ami a céget még nagyobb ismertséghez és nagyobb piaci részesedéshez segítette. A Yonex ütők pontosságukról és gyorsaságukról ismertek, ezért kiválóan alkalmasak bármilyen szintű játékos számára.

A jelenlegi Yonex ütőmodellek rengeteg szabadalmaztatott tulajdonsággal rendelkeznek, és a tervezők folyamatosan innovatív anyagösszetételekkel rukkolnak elő. A Yonex a megfelelő jellemzőkkel rendelkező ütőket kínál minden típusú teniszező számára, a kezdőtől az alkalmi játékosokon át a tapasztalt versenyzőkig. A Yonex „VCore” és „Ezone” sorozata jelenleg a legnépszerűbbek közé tartozik, különböző fejméretekben és súlyokban kapható. Az, hogy melyik modell felel meg Önnek a legjobban, több tényezőn múlik, de a Yonex ütők között minden bizonnyal megtalálja az Ön számára megfelelő ütőt ésszerű áron. Ha bizonytalan az ütőválasztásban, forduljon hozzánk bizalommal és kérje segítségünket elérhetőségeinken!