YONEX Ezone Ace

38.990 Ft

A Yonex egy új frissítéssel hozza az EZONE ACE-t (260g), de megtartva az előző generáció felhasználóbarát kezelhetőségét. Ezzel az ütővel a Yonex könnyű ütéseket és lenyűgöző kényelmet biztosít a kezdő és a középhaladó játékosoknak. Az EZONE ACE az alkalmi játékosoknak is egy pénztárcakímélő választás, akik nagy teljesítményre vágynak. Amellett, hogy a manőverezhetőség felbecsülhetetlen előnyeit nyújtja, az EZONE ACE a fejnehéz balanszával lenyűgöző stabilitást, erőt és kényelmet kínál a kategóriájában. Ennek az ütőnek a jellegzetes technológiája az izometrikus fejforma, egy jól bevált funkció, amely a Yonex ütőket kényelmesebbé teszi, mint a hagyományos formájú ütők. Végső soron az EZONE ACE tökéletes eszköz azoknak a játékosoknak akik egyszerű, kényelmes használatot szeretnének. A nagyszerű ára miatt nehéz legyőzni!

 

További információk

Nyél

,

Balansz

Fejméret

Húrozatlan súly

Merevség

Az 1970-es évek óta a YONEX sportágunk egyik bevált márkája. Az alumínium teniszütő, amelyet a japán cég 1970-ben dobott piacra, globális szenzáció volt, és a nagyszerű Martina Navratilova volt a márka vezető ‘arca’ abban az évtizedben. Az 1980-as évek végén a Yonex még jobban felkeltette a figyelmet, amikor a tinédzserek: Martina Hingis és Monica Seles Yonex ütőkkel játszottak a teniszvilágban. A ’90-es évek elején a Yonex bátorságot mutatott az innováció terén azzal, hogy kísérletezett egy újonnan tervezett ütőfejjel. A szögletes fejű Isometric 500 lényegesen nagyobb ütési felületet és nagyobb „találati pontot” biztosított a labdák ütéséhez. És a bátorság meghozta gyümölcsét, sok más gyártó követte a Yonex példáját. Napjainkban a japán cég számos top 100 játékosnak biztosítják a felszerelést, mint például Stan Wawrinka, Nick Kyrgios, Naomi Osaka, és még sokan mások, ami a céget még nagyobb ismertséghez és nagyobb piaci részesedéshez segítette. A Yonex ütők pontosságukról és gyorsaságukról ismertek, ezért kiválóan alkalmasak bármilyen szintű játékos számára.

A jelenlegi Yonex ütőmodellek rengeteg szabadalmaztatott tulajdonsággal rendelkeznek, és a tervezők folyamatosan innovatív anyagösszetételekkel rukkolnak elő. A Yonex a megfelelő jellemzőkkel rendelkező ütőket kínál minden típusú teniszező számára, a kezdőtől az alkalmi játékosokon át a tapasztalt versenyzőkig. A Yonex „VCore” és „Ezone” sorozata jelenleg a legnépszerűbbek közé tartozik, különböző fejméretekben és súlyokban kapható. Az, hogy melyik modell felel meg Önnek a legjobban, több tényezőn múlik, de a Yonex ütők között minden bizonnyal megtalálja az Ön számára megfelelő ütőt ésszerű áron. Ha bizonytalan az ütőválasztásban, forduljon hozzánk bizalommal és kérje segítségünket elérhetőségeinken!