Bemutatjuk márkáinkat 2. rész: PACIFIC

Picture of lacoerdei

lacoerdei

Mi jut eszedbe, ha meghallod a PACIFIC nevet? Minden bizonnyal a tradicionális márka, amely egészen kiváló húrokat, gripeket és egyéb kiegészítőket gyárt. A PACIFIC azonban nem állt meg itt, folyamatosan fejleszti technológiáját, hogy felvegye a versenyt a tenisz nagy neveivel, és készen áll a kitörésre.

A PACIFIC 1972-es indulása óta családi tulajdonban van és üzemelteti ütősport termékeket fejlesztő és gyártó üzemét Németországban. A korai sikerének kulcsa a kiváló minőségű húrok gyártása volt minden ütősporthoz. 2007 és 2012 között a PACIFIC volt a hivatalos ATP partner a húrok, gripek és húrozási szolgáltatások terén. 2009-ben a vállalat felvásárolta a Fischer Tennis & Racquet Divisiont, hogy egyesíthesse a Fischer’s Racquet Technology és a Pacific’s Racquet Technology-t. Napjainkban a gyártó számos ATP World Tour eseményen folytatja aktív jelenlétét, segíti a profi játékosokat és visszajelzéseket kap az élvonalbeli innovációk továbbfejlesztéséhez.

A cég először a húrpiacon kezdett természetes bélhúr gyártásával, majd áttért a szintetikus és poliészter típusokra. Mindenféle karakterű játékosnak sokféle húrtípust kínál, amely megfelel a játékának és a pénztárcájának. A Prime Gut 16g a márka egyik első terméke, amely piacra került, és az USRSA is az első számú természetes bélhúrnak minősítette! A PACIFIC húrokat használtak az ATP-n olyan játékosok, mint például Radek Stepanek vagy Mikhail Youzhny.

2018-ban a PACIFIC három új teniszütőt adott ki: BXT X Fast Pro, BXT X Fast Lite és BXT X Fast Ultra Lite. Ez az ütősor a sikeres 2015-ös X Fast Pro mintájára készült, amelyet a TENNIS MAGAZIN a legjobb ütőnek minősített. Az új ütők tartalmazzák a Basalt X, a Precise Grip System, a PACIFIC stabilitási rendszer és a Speed ​​Zone technológiákat. A vállalat azonban továbbfejlesztette ezt a vonalat az F.A.S.T. (Full Acceleration Shaft Technology) hozzáadásával, amely lehetővé teszi, hogy az ütő úgy engedje el a labdát elütéskor, hogy az maximális pörgetést eredményezzen.

A játékstílusodtól függően ezekkel az ütőkkel vagy húrokkal a PACIFIC tökéletes választást jelentenek számodra. Amelyet demo programunk keretében meg is tapasztalhatsz!

Picture of lacoerdei

lacoerdei

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

lacoerdei

JOMA teniszcipő ismertető, 2. rész

PRO ROLAND Pablo Carreño BUSTA választása is PRO Roland model! Profi sportolók által tesztelt nagy teljesítmény. Ezeket a csúcskategóriás cipőket kifogástalan technikával rendelkező játékosok számára

lacoerdei

JOMA teniszcipő ismertető, 1. rész

A tavaszi és nyár eleji, a salakpályás tenisz szezonkezdet jelentette csúcsidőszak miatt kis szünetet követően jelentkezünk új blogcikkünkkel, amelyben bemutatjuk a JOMA teniszcipőit! Első részben

lacoerdei

HUNGARIAN GRAND PRIX WTA 250, idén velünk is!

🏆Izgulj velünk a HUNGARIAN GRAND PRIX WTA 250 nemzetközi női teniszversenyen július 15-21. között a Római Teniszakadémián, és szurkoljunk együtt a magyar játékosoknak! 🎾Szuper verseny