A PERCEPT
technológia

A több mint 30 éve kifejlesztett ISOMETRIC™ dizájn 7%-kal* növeli a találati felületet. A hagyományos kerek kerethez képest a négyzet alakú ISOMETRIC™ ütő nagyobb “sweet spot-ot”  hoz létre azáltal, hogy optimalizálja a fő- és a kereszthúr metszéspontját. Az ISOMETRIC™ technológia nagyobb irányítást biztosít az energia feláldozása nélkül.

*a YONEX által tesztelve

SERVO FILTER

TULAJDONSÁGOK: A grafit közé helyezett átlátszó fólia növeli a rugalmasságot nyomás alkalmazásakor, és kiszűri a felesleges vibrációt. EREDMÉNY: a grafitnál 60%-kal* rugalmasabb és 500%-kal* gyorsabb rezgéscsillapítás.

*a YONEX által tesztelve

FLEXCON SYSTEM + 2G-NAMD™ FLEX FORCE

TULAJDONSÁGOK: A kúpos és hosszúkás keret tengely 2G-Namd™ Flex Force-ból és SERVO FILTER-ből áll. Ez a rendszer segíti az ütőt abban, hogy meghajoljon és rugalmas legyen a labda elütésekor. EREDMÉNY: 15%-kal* nagyobb rugalmasság az ütőszáron.

 *a YONEX által tesztelve

STIFF DESIGN

TULAJDONSÁGOK: Növeli az ütőfej grafittartalmát. Ütéseknél ez javítja a labda irányítását az ütőfelület stabilizálásával. EREDMÉNY: 3%-kal* nagyobb stabilitás az ütőfelületen

*a YONEX által tesztelve

2G-NAMD™ FLEX FORCE

2G-NAMD™ FLEX FORCE A Flex Force grafit lehetővé teszi, hogy az ütő gyorsan meghajoljon és visszaálljon a nagyobb pörgés és a labda gyorsabb felgyorsulása érdekében.

*a YONEX által tesztelve

LOCK BOOSTER

Továbbfejlesztett húrvezető kialakítás, amely elősegíti a húr érintkezést a hatékony energiaátvitel és teljesítmény érdekében.