JOMA SMASH férfi póló azul

12.990 Ft

Férfi rövid ujjú póló. Kifejezetten ütősportokhoz, például teniszhez és paddle teniszhez készült modell. Ezt az inget kizárólag arra tervezték, hogy kiváló teljesítményt nyújtson a teniszezőknek, mivel könnyed, rugalmas és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Minden mozdulatában elkíséri az edzéseken és a mérkőzéseken. Ez a póló kerek nyakú, rugalmas alapszövetből készült, amely nem korlátozza a mozgást. A varratok egy része Flatlock lapos varratrendszerrel készült, amely megakadályozza a bőr súrlódását és növeli a teniszező kényelmét. Mivel olyan stratégiai területeken helyezkednek el, amelyek érzékenyebbek az ilyen típusú kellemetlenségekre, a sportolónak nem kell attól tartania, hogy a bőre irritálódik.

Könnyű és légáteresztő hálós anyagból készült. A mikroszkopikus perforációkkal ellátott Jacquard felület elvezeti az izzadságot, és hűvösen és szárazon tartja a teniszező testét. Ezenkívül van egy rugalmas pontja, amely lehetővé teszi, hogy minden mozdulatot teljes szabadsággal végezzen. A raglán ujjak növelik a mobilitást az ütések és adogatások során.

A dizájnt tekintve a Joma logó és a részletek fényvisszaverőek, célja: divatos esztétikus megjelenést adni a ruhadarabnak. A gyengén megvilágított pályákon a teniszező mozgása dinamikusabbnak és feltűnőbbnek tűnik, ami soha nem látott optikai hatást eredményez.

Készleten!