Az EZONE
technológia

A több mint 30 éve kifejlesztett ISOMETRIC™ dizájn 7%-kal* növeli a találati felületet. A hagyományos kerek kerethez képest a négyzet alakú ISOMETRIC™ ütő nagyobb “sweet spot-ot”  hoz létre azáltal, hogy optimalizálja a fő- és a kereszthúr metszéspontját. Az ISOMETRIC™ technológia nagyobb irányítást biztosít az energia feláldozása nélkül.

*a YONEX által tesztelve

LINER TECH

A jobb teljesítmény és kényelem érdekében 

Az egyenes lyukgyűrűk meghosszabbítják a húrokat, hogy optimalizálják a teljesítményt és a kényelmet a középen kívül eső ütéseknél.

O.P.S (OVAL PRESSED SHAFT)

Először 1969-ben mutatták be a T-7000-nél: az első alumínium YONEX teniszütőnél. Az Oval Pressed Shaft (OPS) ma is a legnépszerűbb ütősorozat része. Az ovális préselt tengelyt úgy tervezték, hogy a játékosoknak több pörgést, irányítást és érzést biztosítsanak. A tengely az ütés pillanatában meghajlik, növelve a labda ütőn való tartózkodási idejét és minimalizálva a rezgéseket.

VDM (Vibration Dampening Mesh)

Először a snowboardokban használták az ütközéskor fellépő rezgések csökkentésére a vibrációcsillapító hálót (VDM), amelyet immár négy ütősorozatban is alkalmaznak. A VDM egy rugalmas hálós anyag, amely a markolatban a grafit köré van tekerve, hogy kiszűrje a nem kívánt rezgéseket, és javítsa az érintést és a pontosságot.

2-G Namd Speed

Továbbfejlesztett érzés és labdasebesség

A nagy modulusú grafitszálak szén nanocső (CNT) szerkezettel vannak megkötve, csökkentve az energiaveszteséget, ami lehetővé teszi az energia gyors átvitelét az ütésekbe.

AERO Shape Design

A PLUSZ ÉRZÉSÉRT

A fordított keretkialakítás vékonyabb keretfelülettel lágyabb ütőt eredményez.

SHAFT Design

A JOBB STABILITÁS ÉS TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN

A domború kialakítású, vastagabb tengelyszerkezet csökkenti a nem kívánt ütőnyomatékot a nem középpontos ütéseknél a nagyobb teljesítmény érdekében.

Grommets

A váz oldalára és aljára ütésmentes húrvezetők vannak beépítve, hogy minimálisra csökkentsék az izomfáradást, és lágy tapintást biztosítsanak az ütések során, megvédve ezzel a csuklót, az alkart és a könyököt a rezgések elnyelésével.