JOMA teniszcipő ismertető, 1. rész

Picture of lacoerdei

lacoerdei

A tavaszi és nyár eleji, a salakpályás tenisz szezonkezdet jelentette csúcsidőszak miatt kis szünetet követően jelentkezünk új blogcikkünkkel, amelyben bemutatjuk a JOMA teniszcipőit! Első részben bemutatkozik az ACE PRO és a T.point!

ACE PRO: Teniszcipő, csúcsszintű versenyekhez és edzésekhez tervezve. Maximum közepesen nagy súlyú teniszezők számára alkalmasak, hogy a legjobb stabilitást és védelmet nyújtsák.

A felsőrész rendkívül robusztus textilből és nagy kopásállóságú szintetikus anyagból készült, hogy ellenálljon az oldalirányú mozgások során keltett terhelésnek. A lábujjak a JOMA SPORTECH rendszert használó kis hőszigetelt gumibetétekkel vannak megerősítve a tartósság növelése érdekében. Kialakításuk növeli a cipő légáteresztő képességét és csökkenti annak súlyát.

A sarokrészen az EXO Counter rendszer található amely nagyobb védelmet nyújt és javítja a stabilitást.

A középtalp két FULL DUAL PULSOR párnázási rendszerrel készült: a nagyobb sűrűségű filon a sarokrészen, amely stabilitást biztosít, az alsó pedig kisebb sűrűségű filont tartalmaz, hogy kiváló párnázást biztosítson. Az ACE PRO használja a STABILIS rendszert is, amely stabilizálja a lábat és megakadályozza a nem kívánt rezgéseket az ízületek védelme érdekében.

A DURABILITY gumitalp rendkívül ellenáll a pályán történő csúszások okozta kopásnak, ami növeli ezeknek a cipőknek a tartósságát.

T.POINT: A közepes súlyú professzionális teniszezők számára fejlesztették ki, akik sokat várnak a cipőtől. A stabilitás, a reaktivitás és a párnázás tökéletes kombinációja a legmagasabb szintű játékhoz a legintenzívebb meccseken is.

A felsőrész egyedi szövetből készült, könnyű, rugalmas és légáteresztő. Ez az anyag kis VTS perforációkkal rendelkezik, amelyek segítik a szellőzést. JOMA SPORTECH hőszigetelt technológia a felsőrészben, védi a kopásnak jobban kitett területet és optimalizálja az illeszkedést. Varratmentesen elhelyezett szintetikus anyagot tartalmaz a fűzőrendszerben és az oldal részen, hozzájárulva a tökéletes illeszkedéshez. A sarok EXO COUNTER rendszerrel van megerősítve, stabilitást biztosítva a területnek és védve azt.

A cipő PERFECT FIT rendszerrel továbbfejlesztett, hogy növelje a tartást és a kényelmet.

A középtalp kiváló minőségű filonból készült, amely garantálja a megfelelő párnázást minden lépésnél. A cipő dupla STABILIS rendszerrel rendelkezik: egy kemény darab az oldalán és egy másik a talpon, amely megakadályozza a láb helytelen csavarodását, megelőzve a sérüléseket.

A DURABILITY gumitalp nagy kopásállóságot garantál, védi a cipőtalpat a csúszkálásból eredő kopástól.

A következő részben: Pro Roland és SET!

Picture of lacoerdei

lacoerdei

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

lacoerdei

JOMA teniszcipő ismertető, 2. rész

PRO ROLAND Pablo Carreño BUSTA választása is PRO Roland model! Profi sportolók által tesztelt nagy teljesítmény. Ezeket a csúcskategóriás cipőket kifogástalan technikával rendelkező játékosok számára

lacoerdei

JOMA teniszcipő ismertető, 1. rész

A tavaszi és nyár eleji, a salakpályás tenisz szezonkezdet jelentette csúcsidőszak miatt kis szünetet követően jelentkezünk új blogcikkünkkel, amelyben bemutatjuk a JOMA teniszcipőit! Első részben

lacoerdei

HUNGARIAN GRAND PRIX WTA 250, idén velünk is!

🏆Izgulj velünk a HUNGARIAN GRAND PRIX WTA 250 nemzetközi női teniszversenyen július 15-21. között a Római Teniszakadémián, és szurkoljunk együtt a magyar játékosoknak! 🎾Szuper verseny