a PACIFIC technológia

Garantáltan a legmagasabb minőség és precizitás az exkluzív modern gyártási folyamatoknak köszönhetően. Például: „Vacuum Technology”® a gyártás zéró toleranciája érdekében. Ez garantálja a 100%-ban következetesen gyártott ütőket, tökéletes pontosságot biztosítva az ütők specifikációiban és az ütők minőségében.

A PACIFIC új „PGS – Precision Grip System” rendszere a legprecízebb módot kínálja a pontos markolat-specifikációk biztosítására. A 100%-ban méretazonos nyél pontos visszajelzést ad a legjobb teljesítmény érdekében!

F.A.S.T. technológia – ahogy a keret geometriája az ütőnyaktól felfelé változik, a „kerekebb” keresztmetszet csökkenése növeli a labda felgyorsulását a húrról, amely ahhoz szükséges, hogy maximális pörgetéssel üthessünk.

Kizárólagos fejlesztésű és szabadalmaztatott „Speed-Zone-System”. Maximális labdasebességet biztosít a legmagasabb szintű kontroll mellett. A nem ideálisnak mondható találatok gyakorlatilag a múlté.

PACIFIC stabilizáló rendszer, amely nagyobb stabilitást biztosít az ütőfejnek az ütések során. A találati zónában pontosan elhelyezett súlyokkal nagymértékben javul a torziós merevség. Az eredmény: maximális labdakontroll, megnövelt találati felülettel.

Egyedülálló, szabadalmaztatott nyél rezgéscsillapító rendszer, amely stratégiailag integrált a keret tengelyének területére. A technológia ezzel minimalizálja a nem kívánt rezgéseket az egyedi, kényelmes érzés érdekében – a kar maximális védelme biztosítva!

Abszolút nincs zsugorodás és deformáció

A lehető legpontosabb gyártási folyamatnak köszönhetően a PACIFIC vezető szerepet tölt be a PGS, azaz a Precíz Grip Rendszer létrehozásában.

PGS - Precise Grip System

A PACIFIC megalkotta a legegyedibb és technikailag legfejlettebb nyélrendszert az ütősportágazatban – egyszerű nevén: PGS (Precise Grip System), kifejezetten csak a PGS logóval ellátott PACIFIC ütőkkel való használatra. A PGS lehetővé teszi a szakképzett ütőtechnikus számára, hogy a PGS logóval ellátott ütőknél a nyélvastagságot az egyikről a másikra cserélje meg.

High-tech fröccsöntés

Ellentétben az alacsony sűrűségű és költséghatékony nyeleket használó versenytársakkal, a PGS rendszer biztosítja, hogy minden nyél 80%-kal erősebb legyen, és minden tényleges méretben pontos legyen.

A bazaltszálak következő generációja

Miközben a természet folyamatosan fejlődik és változik, a Föld nyersanyagai állandóak és megbízható erőforrások maradnak. A bazaltszálak az 1940-es évek vége óta vannak használatban. Bár eredetileg eléggé kiforratlan volt az alkalmazásuk, felismerték, hogy elképesztő potenciállal rendelkeznek a termékek fejlesztésében.