Az elődöntő jelentette a végállomást Haddad Maia számára

Picture of lacoerdei

lacoerdei

Érdekes meccsnek ígérkezett az első helyen kiemelt Iga Swiatek és Beatriz Haddad Maia csatája. A címvédő lengyel csupán 5 órát és 32 percet töltött a pályán amíg elérte az elődöntőt, ellenben a brazil 12 órán és 55 percen át ütögette a lasztit.

Haddad Maia rögtön elvette Swiatek adogatását, de ez volt az egyetlen pillanata a párbajnak, amikor a brazil vezetett. A lengyel gyorsan visszajött a meccsbe, majd 2:2 után sorozatban négy játékot nyerve behúzta az első szettet.

A második játszma jóval szorosabban alakult, hiszen rövidítésben ért véget. A brazil nagyot küzdött, de a lengyel klasszis ezt is megnyerte 9–7-re.

A döntőben tehát Swiatek és a meglepetésre finalista Karolína Muchová csatázik egymással.


ROLAND GARROS, PÁRIZS
Női egyes, elődöntő
Iga Swiatek (lengyel, 1.)–Beatriz Haddad Maia (brazil, 14.) 6:2, 7:6 (9–7)

Forrás: Nemzeti Sport online

Picture of lacoerdei

lacoerdei

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

lacoerdei

Újabb nagyszerű szereplés egy 1000-esen!

Újra nagyszerű versenyt futott Marozsán Fábián! Ezúttal az indian wells-i 1000-esen ért el kiemelkedő eredményt Fábi, ahol a nyolcaddöntőben a végső győztes Carlos Alcaraz jelentette

lacoerdei

Hogyan válasszuk ki a megfelelő teniszcipőt?

Minden játékos más. Különböző játékstílusunk van, különböző felületeken játszunk, és egyedi lábformáink vannak. A megfelelő teniszcipő kiválasztása néha nagy kihívást jelenthet, mivel számos szempontot figyelembe